Yükleniyor...
Marş Mira 2018’in Ardından
Blog Featured Image

Marş Mira 2018’in Ardından

Merhabalar

Marş Mira 2018 yürüyüşü tamamlandı,  2017 yılındaki 120 kişilik katılım sonrasında,  2018 yürüyüşünün seçimlere denk gelmesi nedeniyle 65 kişi olarak katıldık. 2019 senesinde grubumuzda tekrar 100’ün üzerinde katılımcı beklemekteyiz.

Bu anlamlı yürüyüşe katılan herkese, katılamasada destek veren herkese çok teşekkür ederiz, barışa katkılarından dolayı Allah herkesten razı olsun.

Bu sene organizasyonumuzda 50 kişilik 2 otobüs ve 5 adet minibüs (katılımcı, yük ve eşya taşıma amaçlı) kullandık. Kamp alanlarımızı her zamankinden daha iyi organize ettik, hergün duş, tuvalet ve yiyecek imkanlarımızı sağlayarak katılımcılarımızın olabildiğince yürüyüşün sıkıntılarından çok yürüyüşün maneviyatına odaklanmalarını sağlamaya çalıştık.

Katılımcı sayımız seçim nedniyle 2017’nin yarısı kadar olsada , katılımcımızın katkıları ile şu ana kadarki en iyi organizasyonumuzu yaptık. Organizasyonun iyi olması kriteri nedir derseniz; daha çok çocuğa şekerleme paketi verebilmiş olmak.Geçen sene 200 tane dağıttık bu sene 400 şekerleme paketi ile çocukları mutlu ettik, artı olarak 50 adet kırtasiye paketi ve katılımcılarımızın getirdikleri oyuncak, ayakkabı gibi hediyelikleri dağıttık. Daha bir çok şeyi daha güzel yaptık; geçen sene 50 Türk bayrağı hediye ettik bu sene 200 tane.. teyzelerimize, nene ve dedelerimize daha çok tesbih, yazma dağıttık. Önümüzdeki sene için ççok daha iyisini yapmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katılımcılarımızın destekleriyle önümüzdeki sene için hazırlayacağımız başka projelerimizde olacaktır.

Bosna Hersek’in barışına yapmak istediğimiz katkılar için Allah yardımcımız olsun.

Bakınız : “Marş Mira 2017 Sona Erdi”

İlişkili Gönderiler

0 Yorum

Bir Cevap Yazın
E-posta hesabınız yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.