Yükleniyor...
Marš Mira 2020 Organizasyonu Hakkında Önemli Duyuru!
Blog Featured Image

Marš Mira 2020 Organizasyonu Hakkında Önemli Duyuru!

Öncelikle marsmiraturkiye.org ekibi olarak herkese sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Marş Mira Türkiye organizasyonunu yapan ekibimizle istişare ederek bu seneki katılımımız konusunda bir sonuca vardık. Bilgilerinize sunuyorum.

Bosna Hersek'ten gelen haberlere göre, bu sene Marş Mira planlanan tarihlerde yapılacak gözüküyor. Fakat yürüyüş için kısıtlamalar olacak mı veya ne gibi kısıtlamalar olacağı konusunu Bosna'lı yetkililer zaman içinde açıklayacaklar. Temmuz ayı geldiğinde Bosna Hersek'teki ve Türkiye'deki salgınla mücadele durumunun nasıl olacağını öngöremiyoruz. En iyi ihtimalle her iki ülkede ve dünyada çok iyi bir duruma gelinecek olsa da hastalık riskinin halen ortada olacağı gözüküyor.

Marş Mira tüm dünyadan katılımcı alan bir organizasyon, yüzlerce kişi yürüyüşün bazı noktalarında dipdibe oluyorlar. Bu da riski artıran bir faktör. Ayrıca bizlerin yaptığı organizasyonda bildiğiniz gibi Saraybosna'dan Nezuk'a ve yürüyüş sonrası geri Saraybosna'ya 4 saatlik otobüs yolculuğu ile varıyoruz. Geçtiğimiz sene 135 kişi 3 otobüs (50 kişilik) ile ulaşım sağlamıştık. Bu tarz bir otobüs kullanma durumumuz da riskleri çok artırmaktadır. İçimizden birisinin yürüyüş esnasında hastalığa yakalanması özellikle dönüş yolunda otobüslerdde büyük risk oluşturabilir. Bu ve bunun gibi nedenlerde dolayı bu sene organizasyon yapamayacağımızı çok üzülerek belirtmek istiyoruz.

25. sene olması nedeniyle biz de en iyi organizasyonumuzu yapmayı planlamıştık ve bunun için çalışıyorduk. Fakat bu şartlar altında kimseyi riske atamayacağımız sonucuna vardık. Önümüzdeki sene itibari ile Marş Mira'ya dönmeyi planlıyoruz, sizleri de 2021'de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İlişkili Gönderiler

0 Yorum

Bir Cevap Yazın
E-posta hesabınız yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.